Och vinnaren är Annika Hallberg!

Det blev 7 kommentarer på utlottningsinlägget. Kommentarerna numrerades efter tidsmässig rangordning från 1 till 7. Genom att använda slumpgeneratorn på slump.nu genererades sedan siffran 4. Den fjärde kommentaren kommer från Annika Hallberg.

Hennes kommentar:

"Jag har varit fascinerad av hajar hela mitt liv, speciellt vithajar. När jag har tid och råd är min högsta dröm att åka på vithajssafari! Boken vill jag så gärna vinna då det som sagt finns väldigt lite forskning om hajar och jag gärna vill lära mig mer. Skickar gärna en bild om jag vinner =) MVH Annika Hallberg"

Kommentarens innehåll eller längd har ingenting med utlottning att göra. Den fungerar inte som motiv. Annika Hallberg får nu höra av sig på david@vithajsafari.se för att sända över adress så kan jag skicka över ett signerat exemplar. Grattis Annika Hallberg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln