Nytt utseende av hemsidan

Hemsidan VithajSafari.se och hajbloggen har fått nytt utseende. Eftersom hemsidan är så stor och omfattar flera hundra sidor har jag inte riktigt hunnit gå igenom om alla sidor fungerar korrekt. Om ni hittar något designfel får ni gärna mejla.

Jag gjorde även en kanske lite larvig men skojig logotyp till hajbloggen. Det är rätt många som läser hajbloggen det kanske kan vara bra att ha någon slags logo. Lämna gärna kritik kring förändringen av hemsidan. Personligen ser jag det inte som en stor grej men hoppas att fler ska känna sig hemma på hemsidan.

För övrigt ska det snart börjas bloggas här på hemsidan men det är lite kort med tid nu för tiden. Kommer som jag skrivit innan att uppdatera med lite fler bilder från årets Expedition vithaj. Det finns också en ny sida som heter bilder, fliken längst upp till höger på hemsidan där ni kan kolla på hajbilder.

Etiketter: hajbloggen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln