Ikväll börjar shark week

Ikväll börjar Discovery Channel Shark Week. Sedan förra året har Shark Week blivit bättre och handlar numera om undervattensfotografering och hajforskning. Traditionellt har Shark Week handlat om hajforskning. Fortfarande har Discovery Channel en bit att gå för att komma upp till samma nivåer på kvalité som de tidigare haft. Jag är optimistisk.

VithajSafari kommer att få en ny hemsida. Jag har sedan någon månad tillbaka utvecklat en ny hemsida som kommer höja nivån visuellt. I samband med detta är det troligt att jag kommer avveckla hajbloggen. Nyheter kommer istället förmedlas genom nyhetsbrevet och facebook-gruppen. 

Det är möjligt att jag istället startar en engelsk blogg som kommer handla om vithajar. 

Etiketter: sharkweek

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln