top of page
  • Skribentens bildDavid C. Bernvi (MSc)

Författarbesök i Kungsbacka


Idag var jag i Kungsbacka och besökte Kulturhuset Fyren. Jag pratade om hajar för barn och vuxna utifrån min bok Hajar: en spännande faktabok. Kulturhuset Fyren är ett jättefint bibliotek. Jättekul att en besökare som sett mig i Eskilstuna när jag prata om hajar där för några veckor sedan även dök upp här i Kungsbacka. Det var även kul att visa käkarna från megalodon i naturlig storlek på den stora projektorduken.


Om du vill lyssna på en av mina föreläsningar är det bra att hålla sig uppdaterad och läsa denna blogg där jag kommer lägga upp kommande författarbesök.


Här visas en bild på några stora hajar.
Här visas en bild om megalodon. Käkarna är i naturlig storlek på väggen.

121 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page