top of page
  • Skribentens bildDavid C. Bernvi (MSc)

Författarbesök i Landskrona


För en vecka sedan hade jag äran att besöka Landskrona Stadsbibliotek under Kulturnatten. Ett gemytligt och välordnat arrangemang. Det blev god uppslutning till föredraget om "Vithajen från medeltid till nutid" som jag höll under kvällen.

I detta föredrag gick jag igenom hur man sett på vithajen kulturellt och skapade en överblick om vad som är känt om vithajen biologiskt. Jag tog även upp flera myter och faktoider som cirkulerar kring vithajen historiskt och idag.

Flera av dessa myter kommer från boken och filmen HAJEN. Jag berättade även om hur boken HAJEN utvecklades successivt utifrån olika händelser som snappats upp av Peter Benchley.


Dessutom pratade jag om orsaker till hajangrepp utförda av vithajen.


Jag uppfattade att föredraget var mycket uppskattat. Jag tänker därför fortsätta med samma koncept framöver.


Om ditt bibliotek eller skola eller annan organisation vill boka ett författarbesök mejla till info@vithajsafari.se. Hoppas vi ses! Tipsa gärna!

105 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page