top of page
  • Skribentens bildDavid C. Bernvi (MSc)

Hajar - en spännande faktabok


Snart kommer jag ut med en ny bok, Hajar - en spännande faktabok. Denna gång en faktabok om hajar för barn mellan 6-12 år. Detta verk har tagit mycket tid i anspråk. Jag har jobbat med boken under flera år.


Nedan finner du omslagets text på baksidan av boken:


Det finns över 500 hajarter och i denna bok möter du några av de kändaste hajarna. Den största hajen som någonsin levt var troligen megalodon som kunde bli 15 meter lång och hade en så stor käft att en mindre bil kunde sväljas hel. Lär dig mer genom kortfattade och lättlästa texter om 30 hajar. Möt megalodon, vithajen, tigerhajen, blåhajen, citronhajen, tjurhajen, pigghajen, brugden och valhajen, trollhajen, pyjamashajen och andra hajar. Vad gör hajarna för nytta i havet? Är hajar farliga och vilka finns i Sverige?


Boken har blivit något försenad på grund av att den innehåller över 100 färgillustrationer. Att göra dessa illustrationer tog mycket mer tid i anspråk än jag förväntat mig. Därför är boken tre och en halv månad försenad men utkommer äntligen nu under 2019. Boken var planerad till december 2018. Nu utkommer boken den 15 april 2019.


Så håll utkik i bokhandeln efter denna lilla pärla!

139 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page